The making of

Albert Heijn Kaatsheuvel & OOKs Hospitality & Leisure ontwikkelen een nieuw supermarkt-, horeca- en hotelconcept in Kaatsheuvel. Initiatiefnemers van het plan zijn Piet den Hartog, Jan den Hartog en Coen Schelfhorst. Gezamenlijk komen beide partijen met een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept.

Hieronder willen we jullie op de hoogte houden van de verschillende fasen in dit gave project, dat in mei 2018 zal openen.

Het conceptidee

Albert Heijn Kaatsheuvel zal een nieuwe supermarkt bieden met een “verrassende” vers- beleving en een horeca- en hotelfaciliteit waarin het reduceren van derving (foodwaste) een grote rol speelt. Een “blurring” concept 3.0.

Piet en Coen spraken een paar avonden over het idee en waren er al snel uit, dit nieuwe concept moest er gaan komen en wel in 2018 al! Ook werden meerdere winkeliers benaderd en kreeg het totaalconcept steeds meer vorm.

Inspiratie opdoen

Inmiddels zijn er afstudeerders aan boord bij OOKs die het concept verder uitwerken en trekken Jan, Piet, Coen, Jouwert Bosma (de Architect) en Dennis Bakker (de projectmanager) regelmatig het land in om inspiratie op te doen. Diverse supermarkten, hotels en horeca gelegenheden werden bezocht.

dia3

De start; de sloop van de oude fabriekjes

Begin 2017 gaan we van start, de sloop van de gebouwen aan de Gasthuisstraat begint er de plek waar de nieuwe supermarkt, de winkels en het hotel moet gaan komen, krijgt vorm. Inmiddels werkt het team van GuestHouse Hotels door aan het concept en wordt een groot onderzoek naar de behoeften van hotelgasten opgezet. Hierover wordt zelfs gepubliceerd in het blad Hospitality management. Live meekijken met de bouwactiviteiten? Klik hier rechts op het plaatje voor de livecam!

Kijk mee met de bouwactiviteiten!

bouwplaats
mkt-visual-3

GuestHouse Staff

Het personeel van GuestHouse Hotel is de onderscheidende factor. Hier wordt het verschil gemaakt en wij zijn nu al op zoek naar hospitality talent dat graag met ons wil werken aan dit bijzondere hotelconcept. We zoeken leidinggevenden voor de Front-Office en Food & Beverage afdeling. Maar meer dan dat, we zoeken gewoon leuke collega’s!

Binnenkort meer informatie op deze website maar als je denkt dat wij jou zeker niet over het hoofd moeten zien eind 2017, als we met de eerste werving gaan beginnen, stuur dan je CV alvast naar coen@guesthousehotels.nl of kijk op jobs.guesthousehotels.nl.

OOKS ontwikkelt en exploiteert

GuestHouse Hotel
GuestHouse Hotel

Versbeleving, dat staat centraal in de ‘nieuwe’ Albert Heijn van Kaatsheuvel. Dit gecombineerd in een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept. Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de initiatiefnemers. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.

Hotel de Kroon
Hotel de Kroon

Hotel de Kroon Kaatsheuvel is een familiehotel op slechts 5 minuten lopen van de ingang van de Efteling. het hotel heeft 14 moderne familiekamers, allemaal met een eigen badkamer met douche en toilet. Hotel de Kroon in Kaatsheuvel is voorzien van een grote speelruimte, een leuke bar en een zonnig terras.