GuestHouse Kitchen

Het kloppend hart van het GuestHouse Hotel. Schuif gerust aan in de keuken, kijk mee in de pan,  proef een hapje en leer van onze chefs hoe ze het eigenlijk doen. Van elk gerecht geven we je graag het recept, over elk ingrediënt vertellen we je graag een verhaal.  Gezond, vers, creatief en niets verspillen, ook hier doen we dingen weer net even wat anders dan anders. Maar wel erg lekker en betaalbaar!

opmaak-posters-80×1202-nowaste

Foodwaste te lijf!

Jaarlijks gooien we per persoon 50 kilo aan ongebruikt voedsel weg. Iedere dag gooit de Albert Heijn in Kaatsheuvel helaas een kar met voedsel weg. Hier wil GuestHouse iets aan doen. In GuestHouse Kitchen worden deze producten gered. Door tijdig in te spelen op houdbaarheidsdata proberen we de voedselverspilling bij de supermarkt met maar liefst 50% te reduceren.

Onze chefs creëren dagelijks nieuwe gerechten met deze producten. Er zullen een aantal gerechten zijn die standaard op kaart staan, maar daarnaast zullen het voornamelijk wisselende gerechten zijn. De menukaart van GuestHouse Kitchen zal dus ook geen dag hetzelfde zijn!

Onze koks werken niet alleen voor GuestHouse Kitchen en de hotelgasten maar ook voor de supermarktklanten. Onze heerlijke dagverse maaltijden zijn ook in de supermarkt te koop. Vanuit de supermarkt is er zicht op de keuken en kan er zelfs met de koks een praatje worden gemaakt.

Vanuit GuestHouse Kitchen gaan we met een elektrische fiets of brommer in de gemeente Loon op Zand maaltijden en pizza’s bezorgen.

Food = beleving

In het gehele hotel komt het huiselijke gevoel terug, het gevoel dat je thuis bent. Dit dus ook in GuestHouse Kitchen. Je krijgt het gevoel wanneer je binnen komt dat je plaats kan nemen aan je eigen keukentafel en kan genieten van lekker en betaalbaar eten. Je moet het het gevoel krijgen dat je in de pannen mag roeren, een hapje kan proeven en zelf kan bepalen of je toch nog net een beetje meer peper in je soep wil. Dit is het gevoel dat je krijgt wanneer je naar GuestHouse Kitchen gaat.

“De keuken van thuis waar je gezellig met het hele gezin kunt aanschuiven voor een creatieve en betaalbare maaltijd van gered voedsel waar je kunt proeven en leren.”

Share your favourites!

In de koelkast thuis liggen net zoals bij GuestHouse Kitchen voornamelijk spullen uit de supermarkt. Omdat GuestHouse alleen met producten werkt uit de Albert Heijn hebben de meeste mensen deze spullen ook thuis liggen of kunnen ze het gemakkelijk kopen bij de Albert Heijn. De gerechten van GuestHouse Kitchen kun je dan ook gewoon meenemen. Zodat je zelf verrassende en creatieve gerechten kan maken, die je vaak zelf niet bedacht had. En je ook thuis iets tegen de foodwaste kan doen. Door deze verrassende en creatieve gerechten met basis ingrediënten is het voor iedereen toegankelijk en kun je thuis je restjes opmaken en toevoegen aan heerlijke gerechten in plaats van ze weg te gooien. Deze recepten krijg je mee op een kaartje en ze zijn terug te vinden op de app. of op de website. Hierbij staat ook een filmpje van onze kok hoe je het gerecht moet bereiden. En krijg je handige tips voor thuis.

Informeel en laagdrempelig

GuestHouse Kitchen, all day dining! Van ontbijt tot lunch tot aan diner en tussendoor. Voor hotelgasten, passanten en shoppers. Voor een drankje en een hapje. Voor gewoon goede gastvrijheid, een oprechte glimlach en een eerlijke en betaalbare maaltijd. U bent altijd van harte welkom en zult u “net zoals thuis” voelen!

ghh-naroowcasting-01
mkt-visual-3

We are food!

GuestHouse Kitchen doet samen met de Albert Heijn, Opener Bier en nog enkele lokale food ondernemers actief mee aan het We are Food programma van de provincie Noord Brabant. in 2018 is Brabant de regio voor de Gastronomie in Europa en laten wij nu net in 2018 ons nieuwe concept openen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

OOKS ontwikkelt en exploiteert

GuestHouse Hotel
GuestHouse Hotel

Versbeleving, dat staat centraal in de ‘nieuwe’ Albert Heijn van Kaatsheuvel. Dit gecombineerd in een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept. Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de initiatiefnemers. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.

Hotel de Kroon
Hotel de Kroon

Hotel de Kroon Kaatsheuvel is een familiehotel op slechts 5 minuten lopen van de ingang van de Efteling. het hotel heeft 14 moderne familiekamers, allemaal met een eigen badkamer met douche en toilet. Hotel de Kroon in Kaatsheuvel is voorzien van een grote speelruimte, een leuke bar en een zonnig terras.