Een Hotel waar je jezelf kunt zijn

NET ZOALS THUIS

WHY; (waarom zijn we er?)
We willen gasten “thuis” ontvangen en ze in ons Hotel een ultieme en
onderscheidende gastvrijheidsbeleving bieden.

HOW (hoe doen we dat?)
We vertellen inspirerende & lokale verhalen, we verrassen gasten elke dag
en zijn gastvrij. Onze gast staat altijd centraal! We zijn creatief in ons
denken en innovatief in onze dienstverlening.

WHAT (Wat willen we bereiken?)
We streven naar 100% GuestHouse ambassadeurs die ons minimaal met
een 8+ waarderen, zowel medewerkers als gasten!!

“We hebben gewoon de passie om een goede Gastheer te zijn”

GuestHouse Hotel

posters-80×80-cm-gezinbed

Het hotel

Het eerste GuestHouse Hotel is gelegen aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel, vandaar de naam. Maar ook;

De sfeer, persoonlijke benadering en gemoedelijkheid van een Guesthouse; de faciliteiten, kwaliteit en service van een Hotel.  Oftewel “Net zoals Thuis”

Het GuestHouse Hotel beschikt over;

  • 69 ruime familiekamers voor 4, 5 0f 6 personen > YOUR ROOM  
  • 3 ruimtes voor vergaderingen en/of  bijeenkomsten > YOUR MEETING 
  • Receptie met lobby, bar, shop en kinderspeelhoek > YOUR LIVING  
  • Groene daktuin met picknickplekken en groentekassen > YOUR GARDEN 
  •  Kinderspeelplaats binnen en buiten > YOUR PLAYGROUND

En ook…. supersnelle WiFi, goede koffie, een kleine fitnessruimte, gratis parkeren en wandelen naar de Efteling!

YOUR ROOM

In het GuestHouse Hotel hebben we meerdere kamertypes. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren!

De kamers zijn er in drie types;  GreenHouse, BedHouse of FarmHouse. Alle kamers beschikken over meerdere comfortabele boxspring bedden, een TV met wel 100 internationale kanalen, een badkamer met douche en toilet, voldoende oplaadpunten voor mobiele apparaten, sommige kamers hebben een koelkast en alle kamers hebben een kluisje. Oh ja, en natuurlijk is er supersnelle WiFi, helemaal gratis!

YOUR LIVING

Een GuestHouse zonder Livingroom is als een kamer zonder bed. Natuurlijk hebben we een lekkere plek om je boek te lezen, samen te komen en andere GuestHouseGuests te ontmoeten. Hier kun je inchecken terwijl je een kop koffie drinkt.

Een drankje aan de bar of nog even lekker napraten over de leuke dag? Op het interactieve scherm alvast de dag van morgen plannen?  Een spelletje doen, de krant lezen, de voetbalwedstrijd kijken of gewoon met de voetjes omhoog? Dat doe je in YOUR Living!

YOUR GARDEN & YOUR PLAYGROUND

In de stad, een dorp of in een flatgebouw. Iedereen wil even naar buiten kunnen en dat kan bij GHH dus ook! In onze tuin heb je altijd dat buitengevoel te pakken. En er valt altijd iets te ontdekken!

En in onze PLAYGROUND heeft iedereen plezier. Van jong tot oud, van baby tot puber (en volwassene natuurlijk). Want wie wil er nu niet van pa en Ma winnen met tafelvoetbal?

 

YOUR MEETING

Iets te vieren? Of te bespreken? In onze informele meeting rooms kun je gezamenlijk die spannende film kijken maar ook een kleine meeting of training organiseren.

Je eigen ruimte waar natuurlijk ook gewoon bediend wordt, hoe leuk is dat?

En op drukke dagen is het gewoon een “extended lobby” en zorgt het voor extra ruimte in de LIVING.

OOKS ontwikkelt en exploiteert

GuestHouse Hotel
GuestHouse Hotel

Versbeleving, dat staat centraal in de ‘nieuwe’ Albert Heijn van Kaatsheuvel. Dit gecombineerd in een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept. Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de initiatiefnemers. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.

Hotel de Kroon
Hotel de Kroon

Hotel de Kroon Kaatsheuvel is een familiehotel op slechts 5 minuten lopen van de ingang van de Efteling. het hotel heeft 14 moderne familiekamers, allemaal met een eigen badkamer met douche en toilet. Hotel de Kroon in Kaatsheuvel is voorzien van een grote speelruimte, een leuke bar en een zonnig terras.