GuestHouse Hotels

exploiteert

hoteldekroon
guesthousthotel

Welkom, welcome, willkommen, bienvenue, bienvenida

Van harte welkom op de website van het GuestHouse Hotel! Vanaf januari 2017 wordt je hier op de hoogte gehouden van de vorderingen rondom het GuestHouse Hotel.

OOKs Hospitality & Leisure is in samenwerking met Albert Heijn Kaatsheuvel op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuw supermarkt-, horeca- en hotelconcept met als overkoepelend uitgangspunt: onderscheidende gastvrijheid. De initiatiefnemers van dit plan zijn Piet den Hartog, eigenaar van Albert Heijn Kaatsheuvel en Coen Schelfhorst, eigenaar van OOKs Hospitality & Leisure en GHHE BV, de onderneming die straks het hotel en restaurant zal gaan exploiteren.

Versbeleving, dat staat centraal in de ‘nieuwe’ Albert Heijn van Kaatsheuvel. Dit gecombineerd in een nieuw supermarkt-, food- en gastvrijheidsconcept. Het leveren van hoge kwaliteit voedsel, het halveren van voedselverspilling en de klant bewust maken van ons voedsel, dat zijn de doelstellingen van de initiatiefnemers. ‘’Hiermee kunnen we eveneens inspelen op de steeds hogere eisen die de hedendaagse klant stelt aan producten en diensten’’.

In het nieuw te bouwen complex komt een ultramoderne Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid, genaamd GuestHouse Kitchen, waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of mee kunnen nemen.  Tot slot wordt op de eerste verdieping een modern en fris hotelconcept genaamd GuestHouse Hotel gerealiseerd, dit concept bevat 69 bijzondere hotelkamers.

Het GuestHouse Hotel biedt een tot in de puntjes verzorgd, onderscheidend en gastvrij verblijf voor gezinnen, vriendengroepen en families. Kids spelen in het hotel de hoofdrol.

Het doel van GuestHouse Kitchen is om onder andere de voedselverspilling van de Albert Heijn Kaatsheuvel met 50% te verminderen. Dit houdt in dat er iedere dag creatief gekookt wordt met de aangeboden producten van de Albert Heijn. Daarnaast zal in de nieuwe Albert Heijn versbeleving een hoofdrol spelen.

mkt-visual-3

De Albert Heijn wordt gevestigd op de begane grond van het nieuw te bouwen gebouw samen met GuestHouse Kitchen en een aantal ruimtes voor andere winkels zoals een visspecialist en een bloemist. Op de eerste etage wordt het GuestHouse Hotel gerealiseerd dat bestaat uit 69 hotelkamers, een bar/lobby met speeltoestellen, een dakterras, een daktuin, een fitnessruime en meeting rooms voor groepen.

De naam GuestHouse Hotel referereert niet alleen naar de Gasthuisstraat maar ook naar;

De sfeer, persoonlijke benadering en gemoedelijkheid van een Guesthouse

De faciliteiten, kwaliteit en service van een Hotel.

 Een Hotel waar je jezelf kunt zijn;

 “Net zoals Thuis”

denkwolk250wit

The making of

NMB-1603

In the making of serie kun je de realisatie van het GuestHouse Hotel op de voet volgen. Regelmatig verschijnt hier een nieuwe update of een nieuwe video online waarin de laatste vorderingen getoond worden. Ook zullen we kids interviewen en vragen naar wat zij verwachten in ons nieuwe hotel. Dat gaat grappige beelden opleveren…Volg alle gebeurtenissen rondom het nieuwe GuestHouse Hotel vanaf het concept tot aan de daadwerkelijke opening. 

ghh_icon250wit

GuestHouse Hotel

kids-test-panel

Met het GuestHouse Hotel richten we ons op families, gezinnen, vriendengroepen maar ook op zakelijke gasten die eens wat anders willen. Oprechte en onderscheidende gastvrijheid is de rode draad in ons hotelconcept en iedereen moet er zich “thuis” voelen. Dat thuis voelen vinden we belangrijk in de kamers maar net zo zeer in onze social spaces, de bar en de daktuin, waar alle leeftijden zich kunnen vermaken voor-of na hun avontuur in de omgeving. 

ghk_icon250wit

GuestHouse Kitchen

whatif

Met GuestHouse Kitchen gaan we voedselverspilling te lijf en willen we deze minimaal met de helft reduceren.  De producten uit de supermarkt zullen door onze koks worden verwerkt in dagverse maaltijden en menu’s”. We redden voedsel door creatief te koken, de kaart zal dus elke dag veranderen. De chefs van GHK staan te werken in de open keuken, een mooie beleving voor zowel de restaurant- als supermarktgasten. 

Een impressie

(2 x klikken op het album)

Contact